Kan ik helpen?

Wist u dat de Dierenambulance bijna geheel op vrijwilligers en voor een groot gedeelte op donaties draait? Alle hulp is welkom om ervoor te zorgen dat we in ons werkgebied met twee ambulances hulp aan dieren in nood kunnen blijven geven.

Wat kunt u doen?


Vrijwilliger worden
Vele handen maken licht werk. De Dierenambulance is altijd op zoek naar centralisten en chauffeurs. Maar misschien zijn er ook nog wel andere klussen te doen. Kijk snel onder vrijwilliger worden. 

Eenmalig gift
U kunt ook een donatie doen. Maak uw gift dan over op rekeningnummer NL 31 RABO 0147 8146 93 t.n.v. Stichting Dierenambulance Leeuwarden e.o. of middels de knop doneer direct online aan de rechterzijde.

Wanneer de dierenambulance bij u langs komt om een gevonden dier op te halen, denk er dan ook eens aan om een kleine donatie aan de chauffeur mee te geven.

Donateur worden
Voor € 15,- per jaar kunt u de Dierenambulance al steunen. Donateurs ontvangen een keer per jaar ons magazine en krijgen korting op de ritprijs als zij ons voor hun huisdier nodig hebben.

Schenken en nalaten
Schenkt u via de notaris bij leven of in een nalatenschap. Dan kan dat fiscaal aantrekkelijk zijn. Zo komt nog een groter gedeelte van uw gift ten goede aan de Dierenambulance.